Pastaschotel

710 kcal

20 min. bereiden

2.6/5

(27)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram volkorenpenne

    volkorenpenne

  • 1 winterwortel

    winterwortel

  • 1 ui

    ui

  • 450 gram bladspinazie

    bladspinazie

  • 3 eetlepel zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 400 gram tofu

    tofu

  • 125 ml crème fraîche

    crème fraîche

  • 6 eetlepel gemalen belegen kaas

    gemalen belegen kaas

2002 week 06-07 - 2002 week 06-07

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de winterwortels schoon en snijd ze in blokjes. Snipper de ui.

  2. Ontdooi de spinazie in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan. Bak de wortel en ui ca. 2 minuten mee. Bak vervolgens de tofu 4 minuten mee. Voeg de spinazie toe en roer tot de groente volledig opgewarmd is. Voeg vervolgens de creme fraiche erdoor en breng op smaak met peper en zout.

  3. Schep het groentemengsel door de pasta en verdeel over de borden. Strooi de gemalen kaas erover.

Wat vond je van dit recept?

Pastaschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig