Pastaschotel
Pastaschotel

Pastaschotel

20 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

1

winterwortel

1

ui

450 g

bladspinazie

3 el

zonnebloemolie

400 g

tofu

125 ml

crème fraîche

6 el

gemalen belegen kaas

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de winterwortels schoon en snijd ze in blokjes. Snipper de ui.

2

Ontdooi de spinazie in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan. Bak de wortel en ui ca. 2 minuten mee. Bak vervolgens de tofu 4 minuten mee. Voeg de spinazie toe en roer tot de groente volledig opgewarmd is. Voeg vervolgens de creme fraiche erdoor en breng op smaak met peper en zout.

3

Schep het groentemengsel door de pasta en verdeel over de borden. Strooi de gemalen kaas erover.