Grieks gevulde wrap
Grieks gevulde wrap

Grieks gevulde wrap

Geserveerd op z'n Hollands: in een puntzak mét.

25 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

1 personen

1

aubergine

1

rode ui

3 el

traditionele olijfolie

½ tl

kaneelpoeder

200 g

witte kaasblokjes

30 g

pijnboompitten

2

tortillawraps

Dit heb je nodig

  • wok

Geserveerd op z'n Hollands: in een puntzak mét.

Aan de slag

1

Snijd de aubergine in kleine blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui en aubergine ca. 10 min. al omscheppend.

2

Voeg de kaneel toe. Giet de fetablokjes af. Schep de pijnboompitten en feta door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vouw ze als puntzakjes en vul met het auberginemengsel. Serveer direct.

tip

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.