Wrap met shoarma

Snel en easy een heerlijke wrap gevuld met knapperige paprika, sla en natuurlijk knoflooksaus.

685 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.

  2. Verhit de olie in de wok en bak de shoarma in ca. 3 min. al omscheppend bruin. Schep de shoarma op een bord en roerbak de ui en paprika ca. 3 min. in het bakvet. Schep de shoarma erdoor en verwarm alles nog even.

  3. Bestrijk de wraps met de ketchup en verdeel de veldsla erover. Schep het shoarmamengsel in het midden en vouw de zijkanten van de wraps eroverheen. Vouw de wraps dicht en zet vast met een cocktailprikker. Serveer de wraps met de knoflooksaus.

  • combinatietipLekker met een gemengde salade met avocado.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wrap met shoarma

Snel en easy een heerlijke wrap gevuld met knapperige paprika, sla en natuurlijk knoflooksaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig