Pasta met bacon en doperwten
1150 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
½ pak
4 plakken
1
150 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 05 - Ver weg en dichtbij
In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen bacon in repen snijden. In koekenpan bacon in ca. 2 minuten knapperig bakken. Peper schoonmaken en in reepjes snijden. Aan bacon toevoegen en 1 minuut meebakken. Kaas in blokjes snijden. Pasta en doperwten afgieten. Bacon, peper en kaas erdoor scheppen en geheel nog ca. 1 minuut doorwarmen. Verdelen over twee borden.
Pasta met bacon en doperwten

hoofdgerecht
2 personen
1150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen bacon in repen snijden. In koekenpan bacon in ca. 2 minuten knapperig bakken. Peper schoonmaken en in reepjes snijden. Aan bacon toevoegen en 1 minuut meebakken. Kaas in blokjes snijden. Pasta en doperwten afgieten. Bacon, peper en kaas erdoor scheppen en geheel nog ca. 1 minuut doorwarmen. Verdelen over twee borden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 pak verse tagliatelle
½ pak doperwtjes
4 plakken bakbacon
1 rode peper
150 g Père Joseph (abdijkaas)




