Preistamppot met hot dogs
575 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
40 g
2 zakken
½ pak
300 ml
100 g
1 zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 16-17 - 2002 week 16-17
Paprika wassen, schoonmaken, en in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Paprika en prei ca. 4 minuten bakken. Puree met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Puree mengen met prei, paprika en kaas en goed doorwarmen. Hotdogs verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot serveren met hotdogs. Lekker met mosterd.
Preistamppot met hot dogs

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Paprika wassen, schoonmaken, en in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Paprika en prei ca. 4 minuten bakken. Puree met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Puree mengen met prei, paprika en kaas en goed doorwarmen. Hotdogs verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot serveren met hotdogs. Lekker met mosterd.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode paprika
40 g boter of margarine
2 zakken gesneden prei
½ pak aardappelpuree
300 ml melk
100 g gemalen oude kaas
1 zak Top Dogs




