Puur en eerlijk burger

435 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de komkommer in een kom met de tomaten en ui. Schenk de azijn erover. Laat 30 min. staan. Schep af en toe om. Meng ondertussen het gehakt met het ei, paneermeel, de kruiden, peper en zout. Kneed door met natte handen. Verdeel het mengsel in vieren en maak van elke portie een burger van 1 cm dik.

  2. Verhit de grillpan. Bestrijk de hamburgers met de olie en gril ze in 6 min. net gaar. Keer halverwege.

  3. Laat de groenten uitlekken in een vergiet. Halveer de broodjes en beleg met wat groenten. Leg daarop de hamburgers en schep er meer groenten op. Eindig met wat ketchup.

  • algemeenOok lekker: een cheeseburger. Strooi 4 el geraspte puur en eerlijk biologisch belegen kaas over de warme hamburgers.
  • Vlees grillen

    Instructievideo - 00:39 min.

Puur en eerlijk burger

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig