bewaar
Cappuccinomousse
Cappuccinomousse
bewaar

Cappuccinomousse

Etentje? Dit toetje staat superfeestelijk op tafel. En is in 5 minuten klaar!

5 min. bereiden
285waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 ml

opgeklopte slagroom

125 ml

vanillevla

1 stick

espresso-oploskoffie

1 tl

cacaopoeder

Dit heb je nodig

  • glazen

  • sateprikker

Etentje? Dit toetje staat superfeestelijk op tafel. En is in 5 minuten klaar!

Aan de slag

1

Spatel 2/3 van de slagroom luchtig door de vanillevla tot een egale mousse en verdeel over de glazen of kopjes.

2

Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Maak met een satéprikker krullen door de mousse zodat een marmereffect ontstaat. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi met de cacaopoeder.

bewaartipJe kunt de mousse 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en bestrooi vlak voor serveren met cacaopoeder.