Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter en laat afkoelen op een bord. Leg ondertussen 4 koekjes met de ribbelkanten naar onder op een bord. Maak een mes warm onder de kraan en snijd 4 blokken ijs van hetzelfde formaat als de koekjes en 2 cm dik. Leg de blokken ijs op de koekjes en dek af met de vlakke kanten van nog 4 koekjes. Dip de 2 lange kanten van de ijssandwich in het amandelschaafsel. Serveer direct.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Gerelateerde recepten
IJssandwich bastogne-kaneel

nagerecht
4 personen
265 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter en laat afkoelen op een bord. Leg ondertussen 4 koekjes met de ribbelkanten naar onder op een bord. Maak een mes warm onder de kraan en snijd 4 blokken ijs van hetzelfde formaat als de koekjes en 2 cm dik. Leg de blokken ijs op de koekjes en dek af met de vlakke kanten van nog 4 koekjes. Dip de 2 lange kanten van de ijssandwich in het amandelschaafsel. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el amandelschaafsel
8 Bastogne duo-koekjes
0 kaneelroomijs