IJssandwich bastogne-kaneel

265 kcal

5 min. bereiden

2.9/5

(67)

Ingrediënten

Aantal personen

2013 nr. 07 - Zin in zomer

Aan de slag

  1. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter en laat afkoelen op een bord. Leg ondertussen 4 koekjes met de ribbelkanten naar onder op een bord. Maak een mes warm onder de kraan en snijd 4 blokken ijs van hetzelfde formaat als de koekjes en 2 cm dik. Leg de blokken ijs op de koekjes en dek af met de vlakke kanten van nog 4 koekjes. Dip de 2 lange kanten van de ijssandwich in het amandelschaafsel. Serveer direct.

  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Wat vond je van dit recept?

IJssandwich bastogne-kaneel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig