Groene gazpacho met avocado en garnalen
Koud soepje vooraf? Deze gazpacho met zijn frisse kleur is in 10 minuten klaar.
Ingrediënten
4 personen
1
groene paprika
6
salade-uitjes
2
komkommers
1
eetrijpe avocado
1 teen
knoflook
25 ml
witte wijnazijn
25 ml
traditionele olijfolie
125 g
ijsgarnalen
Dit heb je nodig
blender of staafmixer
Aan de slag
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Verwijder de onderkant van de salade-uitjes en snijd de uitjes in stukken. Snijd de komkommers in stukken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Doe de paprika, salade-ui, komkommer, avocado, knoflook, azijn, olie en eventueel zout in de blender of een hoge beker. Pureer tot een egale soep. Verdeel de soep over 4 glazen en garneer met de garnalen.
Groene gazpacho met avocado en garnalen
Koud soepje vooraf? Deze gazpacho met zijn frisse kleur is in 10 minuten klaar.

bijgerecht
4 personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Verwijder de onderkant van de salade-uitjes en snijd de uitjes in stukken. Snijd de komkommers in stukken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Doe de paprika, salade-ui, komkommer, avocado, knoflook, azijn, olie en eventueel zout in de blender of een hoge beker. Pureer tot een egale soep. Verdeel de soep over 4 glazen en garneer met de garnalen.
algemeen:Gazpacho kun je makkelijk meenemen naar een picknick of diner. Maak de koude soep van tevoren klaar, bewaar in de koelkast en neem mee in een thermosfles. Neem de garnalen apart mee in een koeltas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 groene paprika
6 salade-uitjes
2 komkommers
1 eetrijpe avocado
1 teen knoflook
25 ml witte wijnazijn
25 ml traditionele olijfolie
125 g ijsgarnalen
Dit heb je nodig
blender of staafmixer