bewaar
Mosselen met kruiden en bleekselderij
Mosselen met kruiden en bleekselderij
bewaar

Mosselen met kruiden en bleekselderij

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bak

mosselen

1 teen

knoflook

2 stengels

bleekselderij

1 el

olijfolie

150 ml

droge witte wijn

1 bakje

platte peterselie

6 blaadjes

salie

Aan de slag

Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verhit 1 el olijfolie en bak de knoflook en bleekselderij 1 min. Giet de mosselen af en voeg met de wijn toe aan het bleekselderijmengsel. Schep om. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Voeg de peterselie en salie toe. Breng nog 1 keer aan de kook, schep om en serveer. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn uit de oven (zak 600 g, diepvries) en een romige koolsalade.

Mosselen maken

Instructievideo - 04:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselen met kruiden en bleekselderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig