bewaar
Spinazietortilla
Spinazietortilla
bewaar

Spinazietortilla

Een klaar-in-15-minuten-eenpansgerecht.

15 min. bereiden
131waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

chorizoworst aan een stuk

450 g

aardappelschijfjes

300 g

spinazie

4

middelgrote eieren

75 g

geraspte belegen 30+ kaas

Een klaar-in-15-minuten-eenpansgerecht.

Aan de slag

1

Snijd de chorizo in stukjes. Bak in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de chorizo in va. 2 min. uit. Voeg de aardappeltjes toe en roerbak ca. 6 min.

2

Laat intussen in een pan met een bodempje water de spinazie in ca. 2-3 min. slinken. Laat uilekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Hak de spinazie grof ens chep door de aardappeltjes.

3

Klop in een kom de eieren los en schenk met de kaas over de aardappel. Laat het ei afgedekt 4-5 min. stollen.