Gegrilde kalfsentrecote met salieboter
620 kcal
20 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
2 takjes verse salie
verse salie
100 gram zachte boter
zachte boter
1 limoen
limoen
0 zout en versgemalen peper
zout en versgemalen peper
4 kalfsentrecotes
kalfsentrecotes
Dit heb je nodig
plasticfolie
keukenpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 06 - Een mooie midzomer
Salieblaadjes fijnhakken. Limoen uitpersen. In kommetje boter, salie, limoensap, zout en peper door elkaar roeren. Boter in baan op folie leggen en tot rolletje vormen. Kruidenboter ca. 30 minuten in koelkast laten opstijven.
Vlees met keukenpapier droogdeppen. Entrecotes op barbecue of in grillpan in 2-3 minuten per kant rosé bakken. Vlees met zout en peper bestrooien. Kruidenboter in 8 plakjes snijden. Op elke entrecote plakje kruidenboter leggen. Lekker met gepofte aardappel (met rest van kruidenboter) en een groene salade.
Gegrilde kalfsentrecote met salieboter

hoofdgerecht
4 personen
620 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Salieblaadjes fijnhakken. Limoen uitpersen. In kommetje boter, salie, limoensap, zout en peper door elkaar roeren. Boter in baan op folie leggen en tot rolletje vormen. Kruidenboter ca. 30 minuten in koelkast laten opstijven.
Vlees met keukenpapier droogdeppen. Entrecotes op barbecue of in grillpan in 2-3 minuten per kant rosé bakken. Vlees met zout en peper bestrooien. Kruidenboter in 8 plakjes snijden. Op elke entrecote plakje kruidenboter leggen. Lekker met gepofte aardappel (met rest van kruidenboter) en een groene salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 takjes verse salie
100 g zachte boter
1 limoen
0 zout en versgemalen peper
4 kalfsentrecotes
Dit heb je nodig
plasticfolie
keukenpapier




