bewaar
Mosterd-visragout
Mosterd-visragout
bewaar

Mosterd-visragout

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

sjalotjes

2 eetlepels

boter of margarine

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

4 eetlepels

bloem

2 bekertjes

crème fraîche

4 eetlepels

Zaanse mosterd

2 zakken

miniworteltjes

4

Italiaanse bollen

Aan de slag

Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In pan boter verhitten. Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten. Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem. Roodbaars ca. 3 minuten meebakken. Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen. Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen. Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Italiaanse bollen opensnijden. Ragout erover verdelen. Serveren met gekookte worteltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosterd-visragout

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig