Mosterd-vissoep
250 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
50 g
2
1 eetlepel
3 eetlepels
1 blik
4 eetlepels
1 bakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 52-01 - 2005 week 52-01
Roodbaars in reepjes snijden. Sjalot pellen en snipperen. In pan boter verhitten en sjalot 1 min. fruiten. Mosterd en roodbaars toevoegen en even meesmoren. Soep en 100 ml water toevoegen en langzaam tegen de kook aanbrengen. Soep 3 min. verhitten tot vis gaar is. Soep in 4 kommen scheppen. In elke kom 1 lepel crème fraîche scheppen en met bieslook bestrooien.
Mosterd-vissoep

voorgerecht
4 personen
250 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roodbaars in reepjes snijden. Sjalot pellen en snipperen. In pan boter verhitten en sjalot 1 min. fruiten. Mosterd en roodbaars toevoegen en even meesmoren. Soep en 100 ml water toevoegen en langzaam tegen de kook aanbrengen. Soep 3 min. verhitten tot vis gaar is. Soep in 4 kommen scheppen. In elke kom 1 lepel crème fraîche scheppen en met bieslook bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g roodbaarsfilet
2 sjalotjes
1 eetlepel boter
3 eetlepels Dijon mosterd
1 blik vissoep room
4 eetlepels crème fraîche
1 bakje verse bieslook




