Wrap met kip, salsa en ananas

Viva mexico! Ook lekker als lunch, bij de picknick of de borrel.

480 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(141)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 225 gram ananasstukjes op eigen sap

    ananasstukjes op eigen sap

  • 400 gram kipfilets

    kipfilets

  • 2 eetlepel ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 250 gram verse Italiaanse roerbakgroente

    verse Italiaanse roerbakgroente

  • 40 gram burrito seasoning mix

    burrito seasoning mix

  • 4 tortillawraps

    tortillawraps

  • 5 eetlepel Mexican salsasdip hot

    Mexican salsasdip hot

2002 week 20-21 - 2002 week 20-21

Aan de slag

  1. Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Leng het sap tot 200 ml aan met water. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de boter in een braadpan. Laat hierin de kip ca. 4 min. bruinbakken. Voeg de groentemix toe en bak nog ca. 2 minuten. Strooi de seasoningmix over het kipmengsel en bak ca. 1 min. mee. Voeg de ananassap toe en breng aan de kook. Laat het geheel ca. 5 min. zachtjes koken. Verwarm ondertussen de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de salsa met ananasstukjes. Verdeel het kipmengsel over de raps en hierover de salsa met ananas. Vouw de wraps dicht.

Wat vond je van dit recept?

Wrap met kip, salsa en ananas

Viva mexico! Ook lekker als lunch, bij de picknick of de borrel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig