Fricandeau met tonijnsaus
755 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
600 g
1 cup
1 blikje
100 g
3 eetlepels
½ zakje
300 g
2
Dit heb je nodig
keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 22-23 - 2002 week 22-23
Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Sperziebonen afspoelen met koud water en mengen met dressing. Tonijn laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer tonijn, olijfmayonaise en 2 eetlepels kappertjes mengen tot gladde saus. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnsnijden. Op vier borden fricandeau uitspreiden. Tonijnsaus erover verdelen. Garneren met peterselie en kappertjes. Fricandeau serveren met sperziebonensalade en ciabatta.
Fricandeau met tonijnsaus

hoofdgerecht
4 personen
755 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Sperziebonen afspoelen met koud water en mengen met dressing. Tonijn laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer tonijn, olijfmayonaise en 2 eetlepels kappertjes mengen tot gladde saus. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnsnijden. Op vier borden fricandeau uitspreiden. Tonijnsaus erover verdelen. Garneren met peterselie en kappertjes. Fricandeau serveren met sperziebonensalade en ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g sperziebonen
1 cup vinaigrette
1 blikje tonijn op water
100 g olijfmayonaise
3 eetlepels kappertjes
½ zakje verse peterselie
300 g gebraden fricandeau
2 ciabatta's
Dit heb je nodig
keukenmachine




