
Ingrediënten
4 personen
1 pak
tarly
450 g
bospeen
200 g
peultjes
2 eetlepels
olie
2 schaaltjes
roerbakblokjes in kerriesaus
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken van 2 cm snijden en dikke stukken halveren. Peultjes schoonmaken en halveren. Bospeen in ca. 5 minuten beetgaar koken. Laatste 2 minuten peultjes meekoken. Groenten afgieten. Intussen olie verhitten in wok. Roerbakblokjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groente ca. 1 minuut meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kerrieschotel serveren met tarly.
Kerrie-roerbakschotel

hoofdgerecht
4 personen
395 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken van 2 cm snijden en dikke stukken halveren. Peultjes schoonmaken en halveren. Bospeen in ca. 5 minuten beetgaar koken. Laatste 2 minuten peultjes meekoken. Groenten afgieten. Intussen olie verhitten in wok. Roerbakblokjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groente ca. 1 minuut meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kerrieschotel serveren met tarly.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 pak tarly
450 g bospeen
200 g peultjes
2 eetlepels olie
2 schaaltjes roerbakblokjes in kerriesaus
Dit heb je nodig
wok