Gesmoorde rookworst
Met gebakken uitjes voor wat meer bite bij de stamppot
420 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 el
100 ml
1
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 10 - Stampen & stoven
Verwarm de ketjap manis met de sambal oelek in een pannetje. Leg de rookworst in de saus en laat op laag vuur in 10 min. warm worden. Keer halverwege. Bestrooi met de gebakken uitjes.
- combinatietipLekker bij boerenkool-, andijvie- of groenekoolstamppot.
Gesmoorde rookworst
Met gebakken uitjes voor wat meer bite bij de stamppot

bijgerecht
4 personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de ketjap manis met de sambal oelek in een pannetje. Leg de rookworst in de saus en laat op laag vuur in 10 min. warm worden. Keer halverwege. Bestrooi met de gebakken uitjes.
combinatietip:Lekker bij boerenkool-, andijvie- of groenekoolstamppot.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 el sambal oelek
100 ml ketjap manis
1 rookworst
2 el gebakken uitjes




