Ker­rie­kip met zoe­te wor­tel­tjes
Ker­rie­kip met zoe­te wor­tel­tjes
bewaar
bewaar

Ker­rie­kip met zoe­te wor­tel­tjes

Door de wortels om te scheppen met honing worden ze nóg zoeter.

25 min. bereiden
26waarderingen

Aan de slag

1

Schil de peen. Verhit de helft van de olie in een koekenpan. Bestrooi de kipfilet met peper en eventueel zout en bak in 12 min. bruin en gaar. Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin en gaar. Kook de wortels in ruim water in 8 min. beetgaar.

2

Bereid ondertussen de kerriesaus met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de wortels af, doe ze terug in de pan en schep om met de honing. Voeg peper toe. Snijd de kipfilet in plakken en verdeel samen met de aardappelschijfjes en wortels over de borden. Serveer met de kerriesaus en appelcompote.

variatietipVoeg voor extra romige kerriesaus een scheutje kookroom light (flesje 250 ml) toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ker­rie­kip met zoe­te wor­tel­tjes

Door de wortels om te scheppen met honing worden ze nóg zoeter.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig