Ingrediënten
4 personen
700 g
krieltjes
4
tomaten
3 eetlepels
olijfolie
2 schaaltjes
runderreepjes
Provençaalse kruiden
1 zak
Italiaanse groentemix
½ zakje
verse basilicum
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. In wok olie verhitten. Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijnknippen. Lekker met stokbrood.
Zomerse roerbakschotel

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. In wok olie verhitten. Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijnknippen. Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)700 g krieltjes
4 tomaten
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes runderreepjes
0 Provençaalse kruiden
1 zak Italiaanse groentemix
½ zakje verse basilicum
Dit heb je nodig
wok