Texmex runderreepjes met babyromaine

Een light-topper uit Mexico, en ook nog lekker kruidig

420 kcal

15 min. bereiden

2.8/5

(101)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 theelepel cajun kruidenmix

    cajun kruidenmix

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 350 gram runderreepjes

    runderreepjes

  • 450 gram aardappelpartjes

    aardappelpartjes

  • 25 gram ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 250 gram romaatjes

    romaatjes

  • 300 gram mais in blik

    mais in blik

  • 2 kropjes babyromainesla

    babyromainesla

2013 nr. 11 - Oven aan!

Aan de slag

  1. Meng in een kom de runderreepjes met de olie en kruidenmix. Smelt de boter in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin.

  2. Verhit ondertussen een andere koekenpan zonder olie of boter. Bak de runderreepjes in 3 min. goudbruin en gaar. Halveer de romaatjes en bak 2 min. op middelhoog vuur mee met de runderreepjes.

  3. Laat de mais uitlekken en voeg toe aan de aardappelpartjes. Haal de blaadjes van de sla los en verdeel over een platte schaal. Schep het vlees met de romaatjes erop. Serveer met de aardappelpartjes en maïs.

Wat vond je van dit recept?

Texmex runderreepjes met babyromaine

Een light-topper uit Mexico, en ook nog lekker kruidig

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig