0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Hertenstoof met pistache-sinaasappelsalsa
Gebraden hertenfilet met rodekool
Hertencarpacciobonbon
Hertenbiefstuk met geroosterde druiven en rodewijnsaus
Portsaus maken
'Oh deer' van de BBQ met rodekool-appelstrüdel met bier-paddosaus van Jord Althuizen
Hutspot met hertenbiefstuk
Tajine van konijnenbout met kaneel en abrikoos
Wildzwijnsteak met paddenstoelenroomsaus en gepofte truffelaardappel
Wildtrio met beurre noisette en roergebakken rode kool
Hazenbout met spek en peterselie en aardperen
Hertengoulash
Reerugfilet in rodewijnsaus en bramen met geroosterde spruiten
Gebakken hertenbiefstuk met perenchutney
Hertenbiefstuk met wildsaus en pastinaakpuree
Malse hertenbiefstuk met wildsaus en kaneelstoofpeertjes
Fazant met zuurkool
Hertenbief met paddenstoelen en pastinaakpuree
Met masala gebakken krieltjes, spinazie, lamsworstjes en mangochutney
Gehakt met gewokte komkommer en Chinese groenten
Wildterrine van konijn en fazant
Spaans gekruide ibericohaas gevuld met chorizo en gegrilde paprika
Gestoofde kalfswangen met appel en amandelschaafsel
Ossenstaartsoep
Gebakken reefilet met bramen-rozemarijnjus & aardperenpuree
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
Italiaanse konijnenstoof
Parelcouscous met spinazie-paprikasaus en worstjes
Waldkorncrackers met hertencarpaccio
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
Hazenrugfilet met zuurkool
Joris Bijdendijks reestoof met karamelappel en aardappelwaaiers
Pastasalade met ham, courgette en perzik
Rijstvel-rolletjes met eend
Snelle hazenpeper
Reebout met tijm en portsaus