Recepten van Instagram
Recepten van Instagram

Recepten van Instagram

Recept op Allerhande Facebook of Instagram gezien? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vind je alle recepten van de social media van Allerhande. Klaar met koken? Vergeet het eindresultaat niet te delen met #allerhande.

Meer receptinspiratie en foodtrends? Like, follow & share Allerhande:

Facebook: facebook.com/allerhande
Instagram: instagram.com/allerhande
Pinterest: pinterest.com/allerhande
Youtube: youtube.com/allerhande

Mini meringuetaartjes met frambozen en rozenwater

Mini meringuetaartjes met frambozen en rozenwater

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.
  2. Klop met een garde de mascarpone en kwark los en meng de poedersuiker en het rozenwater erdoor. Verkruimel de gevriesdroogde fruitmix en meng de helft kort door het mascarponemengsel.
  3. Snijd elk cakeje horizontaal doormidden. Verdeel de cakejes over serveerborden en besmeer de bovenkanten met de helft van het mascarponemengsel. Bestrooi met de helft van de pistachenoten en helft van de rest van de gevriesdroogde fruitmix. Leg er een schuimkransje op. Besmeer met de rest van het mascarponemengsel en bestrooi met de rest van de pistachenoten en gevriesdroogde fruitmix. Leg op elk cakeje een schuimkransje. Verdeel de verse frambozen op en rondom het torentje.