Serranoham
Met Serranoham kun je alle kanten op. De lekkerste recepten met Serranoham voor het uitkiezen. Lekker bij biefstuk, in een rollade of in een Spaanse kroket.

Tomatensalade met serranoham
Ingrediënten
4 personen
1 bak
tasty tom tomaten
1 bakje
cherry tomaten
1 bakje
platte peterselie
1 teen
knoflook
4 el
olijfolie extra vierge
2 el
citroensap
zwarte peper
2 pakjes
Campofrio Jamón Serrano
- Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.
- Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.
- Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).