Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei

Receptvideo

- 00:20 min.

Is ‘Wat eten we vandaag?’ bij jou ook altijd de vraag? Vandaag eten we gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei. Dit is zo'n ideaal recept voor als je eigenlijk geen tijd (en/of zin) hebt om uitgebreid te koken. Deze flatbreads staan namelijk in een kwartiertje op tafel. Zo snel bereidde je nog nooit een vegetarisch recept!

Flatbreads bakken

Verwarm 200 g Planet Deli plain folded flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el traditionele olijfolie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren.

Vulling maken

Bestrijk de flatbreads met 100 g pikante hummus. Verdeel 300 g rauwkost komkommer erover. Leg op elke flatbread een spiegelei. Verkruimel 100 g witte kaas erover. Vouw de flatbreads dicht. Serveer 100 g pikante hummus en 300 g rauwkost komkommer apart erbij.

Combinatietip: Lekker met tabasco.

Bewaartip: Dit gerecht meenemen voor onderweg of een picknick? Bak de eieren dan aan 2 kanten of tot de dooier stevig is en laat afkoelen. Verpak de gevulde flatbreads goed in vershoudfolie en koel ze tot gebruik (in de koelbox). Neem de rest van de hummus en rauwkost in afgesloten bewaardozen mee.