BBQ spiesjes maken: braadworst of vegetarisch

Leuk & snel

- 00:30 min.

Zeggen wij BBQ spiesjes? Dan zeg jij worst! Ga jij voor een vegetarische barbecue met vega worst en avocado? Of ga je toch liever voor de variant met braadworst, chorizo, ui en courgette?

Vegetarische spiesjes van vega worst en groenten
Dat vegetarische spiesjes lekker zijn, dat wist jij natuurlijk allang. Maar wist je ook al dat de vegetarische spies een van de leukste gerechten is voor op de BBQ? Waarom? Nou, de variatiemogelijkheden zijn ein-de-loos! We gaan ze niet allemáál verklappen, maar dit is er in elk geval alvast eentje die je niet mag (of wil) missen. Avocado, bratwurst van De Vegetarische Slager, tomaatjes en verse kruiden. Do we need to say more?

BBQ spiezen met worst en ui
Wil je BBQ spiezen maken met vlees, maar toch ook wat groenten binnenkrijgen? Wat dacht je dan van deze spiesjes met twee (!) soorten worst, ui en courgette? Hello, double trouble! Je kunt de worstjes eerder op de dag al voorbereiden en dat is zo gedaan: je maakt ze al in 15 minuten helemaal klaar voor de BBQ. Handig, want zo kun jij je mooi richten op alle andere barbecue voorpret.