Gegrilde kipfilet met pasta en peterseliepesto

Pasta-pesto nieuwe stijl: met een pesto van walnoten en Pecorino Romano en mét gegrilde kip.

640 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan, bestrijk de kip met 1/4 van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de kip in 12 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

  2. Maal de peterselie, knoflook, kaas, walnoten en het citroenrasp fijn met de staafmixer of in keukenmachine. Voeg de rest van de olie toe en maal tot een gladde pesto. Meng de pesto door de pasta. Snijd de kip in schuine plakken en serveer met de pasta.

  • bereidingstipWeinig tijd? Gebruik dan kant-en-klare pesto.
  • combinatietipLekker met Parijse worteltjes met chilisaus (kijk elders op ah.nl/allerhande voor het recept).

Gegrilde kipfilet met pasta en peterseliepesto

Pasta-pesto nieuwe stijl: met een pesto van walnoten en Pecorino Romano en mét gegrilde kip.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig