bewaar
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
bewaar

Kabeljauw met garnalen in koriandersaus

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

ui

1 teentje

knoflook

1

groene paprika

1 zakje

verse koriander

2 eetlepels

medium dry sherry

2 eetlepels

olie

½ theelepel

sambal oelek

½ theelepel

gemberpoeder

1 mespunt

gemalen komijn (djinten)

zout

200 g

kabeljauwfilet

150 g

roze garnalen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In keukenmachine ui, knoflook, paprika en koriander pureren. Sherry, olie, sambal, gemberpoeder, komijn en 1/2 theelepel zout erdoor mengen. Kabeljauw in blokjes snijden.

2

In pan koriandermengsel aan de kook brengen. Kabeljauwblokjes en garnalen toevoegen en in ca. 5 minuten tegen de kook aan gaar laten worden. Op smaak brengen met zout. Serveren met eiermie en wortelsalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met garnalen in koriandersaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig