Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
630 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
100 g
2
1½ eetlepel
2 theelepels
1 theelepel
100 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 09 - Geheimen van India ontsluierd
In pan water aan de kook brengen. Tagliatelle toevoegen en in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. In pan boter verhitten en bouillon, tijm en ca. 1/2 dl water erdoor roeren. Plakjes varkensfricandeau in jus leggen en ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Tagliatelle afgieten en op bord leggen. Plakjes fricandeau met jus en tomatenplakjes ernaast leggen
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

hoofdgerecht
1 persoon
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan water aan de kook brengen. Tagliatelle toevoegen en in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. In pan boter verhitten en bouillon, tijm en ca. 1/2 dl water erdoor roeren. Plakjes varkensfricandeau in jus leggen en ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Tagliatelle afgieten en op bord leggen. Plakjes fricandeau met jus en tomatenplakjes ernaast leggen
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
100 g groene tagliatelle
2 tomaten
1½ eetlepel boter of margarine
2 theelepels vloeibare kruidenbouillon
1 theelepel tijm
100 g varkensfricandeau




