Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
Door de worstjes te stoven in de saus blijven ze lekker mals.
515 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 el
270 g
1
2 takjes
400 g
2 tl
500 g
400 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 02 - Winter in Italië
Verhit de olie in een braadpan. Bak de worstjes in 3 min. rondom bruin aan. Snipper de ui en snijd alleen de blaadjes van de salie fijn. Schuif de worstjes aan de kant en fruit in de pan de salie met de ui 1 min. Voeg de tomatenblokjes en tabasco toe.
Stoof de worstjes in 10 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep na 5 min. de uitgelekte linzen door de tomatensaus en warm mee.
Giet de gnocchi af en schep door de linzen met worstjes. Voeg eventueel zout en extra tabasco toe.
- combinatietipLekker met een frisse groene salade erbij.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
Door de worstjes te stoven in de saus blijven ze lekker mals.

hoofdgerecht
4 personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan. Bak de worstjes in 3 min. rondom bruin aan. Snipper de ui en snijd alleen de blaadjes van de salie fijn. Schuif de worstjes aan de kant en fruit in de pan de salie met de ui 1 min. Voeg de tomatenblokjes en tabasco toe.
Stoof de worstjes in 10 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep na 5 min. de uitgelekte linzen door de tomatensaus en warm mee.
Giet de gnocchi af en schep door de linzen met worstjes. Voeg eventueel zout en extra tabasco toe.
combinatietip:Lekker met een frisse groene salade erbij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el traditionele olijfolie
270 g Catalaanse worstjes
1 ui
2 takjes verse salieblaadjes
400 g tomatenblokjes
2 tl tabasco
500 g gnocchi
400 g linzen in pot




