bewaar
Ravioli met walnoot & rucolapesto
Ravioli met walnoot & rucolapesto
bewaar

Ravioli met walnoot & rucolapesto

De smaakmakers in deze 15-minuten-pasta: knoflook, champignons en rucola.

15 min. bereiden
678waarderingen

Ingrediënten

4 personen

110 g

ongebrande walnoten

2 tenen

knoflook

125 g

rucola

1

citroen

125 ml

extra vierge olijfolie

250 g

verse ravioli funghi porcini

200 g

paddenstoelen voor pasta

200 g

gesneden kastanjechampignons

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

De smaakmakers in deze 15-minuten-pasta: knoflook, champignons en rucola.

Aan de slag

1

Doe de walnoten, de helft van knoflook en de helft van de rucola in de keukenmachine. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van een ½ citroen en pers 1 helft uit. Voeg samen met 100 ml olie, peper en eventueel zout toe aan het mengsel in de keukenmachine en maal tot pesto. Doe in een kom. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, paddenstoelen en champignons 4 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pasta af en schep met de rest van de rucola door de paddenstoelen. Serveer de pesto erbij.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.