bewaar
Ravioli met paddenstoelen, tomaatjes & pancetta
Ravioli met paddenstoelen, tomaatjes & pancetta
bewaar

Ravioli met paddenstoelen, tomaatjes & pancetta

De leukste pakketjes om te openen (én op te eten): ravioli.

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

80 g

pancetta

400 g

paddenstoelen voor pasta

1 teen

knoflook

500 g

romaatjes

1 el

milde olijfolie

500 g

pasta fresca ravioli burrata e pomodoro

60 g

pittige kiemgroente

De leukste pakketjes om te openen (én op te eten): ravioli.

Aan de slag

1

Verhit een grote koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het bakvet zitten.

2

Scheur ondertussen de grote paddenstoelen in stukken en snijd de kruiden uit de schaal samen met de knoflook fijn. Halveer de romaatjes. Bak de paddenstoelen met de knoflook, kruiden, peper en zout 5 min. op middelhoog tot hoog vuur in het achtergebleven bakvet. Schep regelmatig om. Neem uit de pan en houd warm.

3

Verhit de olie in de koekenpan en bak de romaatjes 2 min. op middelhoog vuur.

4

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en verdeel met de paddenstoelen over diepe borden. Schep de romaatjes erop en verdeel de kiemgroente erover. Verkruimel de pancetta erover.