Zoetzuur varkensvlees met bosui
Zoetzuur varkensvlees met bosui
bewaar
bewaar

Zoetzuur varkensvlees met bosui

Knapperige groenten, mals vlees en zoete ananas. Uit de wok in 10 minuten op tafel!

15 min. bereiden
279waarderingen

10 ingrediënten

Aan de slag

1

Snijd de varkenshaas in plakjes, de knoflook fijn en de bosuitjes in schuine stukjes. Verhit de olie in een wok en voeg de varkenshaas, kno„look, gembersiroop, limoensap en zout toe. Roerbak 2 min. en neem met een schuimspaan uit de wok.

2

Doe de sugarsnaps met de rest van de gembersiroop en de rest van het limoensapin de wok en roerbak 4 min. op laag vuur. Voeg de varkenshaas, tomaten en ananas toe en roerbak nog 4 min. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Schep de bosui door de varkenshaas en serveer met de rijst.

variatietipJe kunt dit gerecht ook maken met kipfilet of gamba's in plaats van varkensvlees.
variatietipHoud je van pittig? Voeg in stap 3 samen met de tomaten en ananas een rode peper in ringetjes toe.

Zoetzuur varkensvlees met bosui

Instructievideo - 02:11 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoetzuur varkensvlees met bosui

Knapperige groenten, mals vlees en zoete ananas. Uit de wok in 10 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig