Supersnelle spaghetti met runderballetjes

Pasta met een Europees tintje: Hollandse gehaktballetjes, Italiaanse ricotta en Provençaalse groente.

850 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de balletjes in 8 min. bruin en gaar. Schep de groente door het vlees en bak 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus 2 min. op laag vuur.

  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de blaadjes van het basilicum grof en meng door de ricotta.

  3. Giet de spaghetti af. Schep er de gehaktballetjes met de saus en een flinke lepel basilicumricotta op. Bestrooi met peper. Serveer de rest van de ricotta erbij.

Supersnelle spaghetti met runderballetjes

Pasta met een Europees tintje: Hollandse gehaktballetjes, Italiaanse ricotta en Provençaalse groente.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig