Mihoen met garnalen
Mihoen met garnalen
bewaar
bewaar

Mihoen met garnalen

Lekker makkelijke Indonesische schotel.

25 min. bereiden
pittig
168waarderingen

Aan de slag

1

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de spekreepjes in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin.Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de knoflook fijn.

3

Voeg de peper en knoflook toe aan de spekjes en fruit 2 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak op laag vuur 5 min. mee. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Voeg samen met de mihoen en sojasaus toe en verwarm op middelhoog vuur nog 5 min. Schep af en toe om.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mihoen met garnalen

Lekker makkelijke Indonesische schotel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig