Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus

Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.

640 kcal

15 min. bereiden

2.5/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.

  3. Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.

  4. Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.

  5. Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus

Italiaanse klassieker met een Grieks tintje: verkruimelde feta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig