Pasta met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella

Niets zo Italiaans als pasta pesto. Daar krijgen we nooit genoeg van!

835 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en gegrilde groenten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en bak 4 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Giet de spaghetti af en meng met de pesto en cherrytomaten. Schep de gegrilde groenten en garnalen voorzichtig door de pasta.

  3. Verdeel de pasta over de diepe borden en verdeel de bolletjes mini mozzarella erover.

Pasta met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella

Niets zo Italiaans als pasta pesto. Daar krijgen we nooit genoeg van!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig