Broccoli en wortel met gember-chilisaus
De chilisaus en gembersiroop geven de groenten een subtiel zoet accent.
120 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
500 g
3 el
½ el
2 el
1 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 04 - We love lente
Schrap de peen, snijd in stukken van 5 cm en de stukken vervolgens in dunne reepjes (julienne). Kook 4 min. in water met zout.Voeg de laatste 2 min. de broccoli toe. Giet af.
Meng de chilisaus, sesamolie, gembersiroop en rijstazijn in een schaal en meng de groenten erdoor.
Julienne snijden
Instructievideo - 00:42 min.
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
De chilisaus en gembersiroop geven de groenten een subtiel zoet accent.

bijgerecht
4 personen
120 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schrap de peen, snijd in stukken van 5 cm en de stukken vervolgens in dunne reepjes (julienne). Kook 4 min. in water met zout.Voeg de laatste 2 min. de broccoli toe. Giet af.
Meng de chilisaus, sesamolie, gembersiroop en rijstazijn in een schaal en meng de groenten erdoor.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g winterpeen
500 g broccoli
3 el zoete chilisaus
½ el sesamolie
2 el gembersiroop
1 el rijstazijn




