Omelet met hüttenkäse en basilicum

Lunch zonder brood en zelfs helemaal glutenvrij.

200 kcal

15 min. bereiden

3.3/5

(165)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Klop de eieren los met het water en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit steeds wat olie in een koekenpan en bak 4 dunne omeletten. Houd ze warm onder aluminiumfolie.

  2. Snijd het basilicum fijn en meng door de hüttenkäse. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de hüttenkäse en tomaat over de omeletten en rol ze op. Snijd schuin door en serveer direct.

  • Omelet met hüttenkäse en basilicum

    Instructievideo - 02:15 min.

Wat vond je van dit recept?

Omelet met hüttenkäse en basilicum

Lunch zonder brood en zelfs helemaal glutenvrij.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig