Aardappel-tonijnsalade met asperges
Aardappel-tonijnsalade met asperges
bewaar
bewaar

Aardappel-tonijnsalade met asperges

Salade niçoise, maar dan nét even anders.

15 min. bereiden
143waarderingen

Aan de slag

1

Halveer de krieltjes. Kook ze in water met zout in 8 min. gaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Giet de krieltjes af en verdeel ze over een schaal. Pel ondertussen de eieren en snijd ze in partjes. Snipper de ui.

2

Breek de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Kook de asperges en tuinerwten in water met zout in 4 min. beetgaar.

3

Giet de asperges en tuinerwten af en spoel koud onder stromend water. Meng de lauwwarme krieltjes, asperges en erwten met de ui en tonijn & dressing. Voeg peper en eventueel zout toe. Verdeel de blaadjes basilicum met het ei over de salade.

Aardappel-tonijnsalade met asperges

Instructievideo - 02:13 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel-tonijnsalade met asperges

Salade niçoise, maar dan nét even anders.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig