Asperges met kiprollade in kerriesaus

440 kcal

15 min. bereiden

2.9/5

(9)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 32-33 - 2002 week 32-33

Aan de slag

  1. In grote pan water aan de kook brengen. Asperges wassen, houtachtige uiteinde eraf snijden en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Aspergestukjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Schaaltjes met kiprollade één voor één volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan amandelschaafsel korte tijd roosteren. Saus van kiprollade goed doorroeren. Asperges, puree en kiprollade over vier borden verdelen. Amandelschaafsel over kiprollade strooien. Direct serveren.

Wat vond je van dit recept?

Asperges met kiprollade in kerriesaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig