Gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg

Balletjes gestoofd in bier, appelstroop en kruidige saus: zalig zoet!

690 kcal

15 min. bereiden, 30 min. oventijd

2.7/5

(39)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaaltje (14 ∅)


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Voeg de gehaktballetjes toe en bak in 4 min. rondom aan. Voeg de mix stoofpotje, het water, de bier en de appelstroop toe. Roer door en kook 3 min. op hoog vuur. Neem van het vuur.

  3. Bedek de bodems van de ovenschaaltjes met de aardappelschijfjes en verdeel de gehaktballetjes erover. Dek af met het bladerdeeg en druk de randen aan. Bak in ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Serveer met de rode bieten met ui.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg

Balletjes gestoofd in bier, appelstroop en kruidige saus: zalig zoet!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig