Gestoofde gehaktballetjes met paksoi
Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!
660 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
275 g
2 struiken
2 el
12
100 g
200 ml
Ontdek meer van dit soort gerechten
Bereid de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in repen van 4 cm breed.
Verhit de olie in een braadpan en bak de runderballetjes in 5 min. rondom bruin. Neem uit de pan en fruit in dezelfde pan de boemboe op middelhoog vuur. Voeg na 1 min. de paksoi toe en roerbak 1 min. Houd het groene deel van de paksoi achter. Voeg de kokosmelk en balletjes toe en laat op laag vuur zonder deksel op de pan 5 min. stoven. Voeg de laatste minuut het groen van de paksoi toe. Serveer de stoof met de rijst.
Kool snijden
Instructievideo - 01:26 min.
Gestoofde gehaktballetjes met paksoi
Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!

hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in repen van 4 cm breed.
Verhit de olie in een braadpan en bak de runderballetjes in 5 min. rondom bruin. Neem uit de pan en fruit in dezelfde pan de boemboe op middelhoog vuur. Voeg na 1 min. de paksoi toe en roerbak 1 min. Houd het groene deel van de paksoi achter. Voeg de kokosmelk en balletjes toe en laat op laag vuur zonder deksel op de pan 5 min. stoven. Voeg de laatste minuut het groen van de paksoi toe. Serveer de stoof met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
275 g notenrijst
2 struiken paksoi
2 el traditionele olijfolie
12 rundergehaktballetjes
100 g boemboe rendang
200 ml kokosmelk




