Gestoofde gehaktballetjes met paksoi

Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!

660 kcal

15 min. bereiden

3.7/5

(531)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Bereid de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in repen van 4 cm breed.

  2. Verhit de olie in een braadpan en bak de runderballetjes in 5 min. rondom bruin. Neem uit de pan en fruit in dezelfde pan de boemboe op middelhoog vuur. Voeg na 1 min. de paksoi toe en roerbak 1 min. Houd het groene deel van de paksoi achter. Voeg de kokosmelk en balletjes toe en laat op laag vuur zonder deksel op de pan 5 min. stoven. Voeg de laatste minuut het groen van de paksoi toe. Serveer de stoof met de rijst.

  • Kool snijden

    Instructievideo - 01:26 min.

Wat vond je van dit recept?

Gestoofde gehaktballetjes met paksoi

Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig