bewaar
Gestoofde gehaktballetjes met paksoi
Gestoofde gehaktballetjes met paksoi
bewaar

Gestoofde gehaktballetjes met paksoi

Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!

15 min. bereiden
386waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

notenrijst

2 struiken

paksoi

2 el

traditionele olijfolie

12

rundergehaktballetjes

100 g

boemboe rendang

200 ml

kokosmelk

Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!

Aan de slag

1

Bereid de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in repen van 4 cm breed.

2

Verhit de olie in een braadpan en bak de runderballetjes in 5 min. rondom bruin. Neem uit de pan en fruit in dezelfde pan de boemboe op middelhoog vuur. Voeg na 1 min. de paksoi toe en roerbak 1 min. Houd het groene deel van de paksoi achter. Voeg de kokosmelk en balletjes toe en laat op laag vuur zonder deksel op de pan 5 min. stoven. Voeg de laatste minuut het groen van de paksoi toe. Serveer de stoof met de rijst.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde gehaktballetjes met paksoi

Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig