Aardappeltortilla tomaat en tonijn

Makkelijk eenpansgerecht uit de oven.

455 kcal

15 min. bereiden, 15 min. oventijd

2.7/5

(67)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 295 gram geroosterde rode paprika's in pot

    geroosterde rode paprika's in pot

  • 370 gram tonijnstukken in water

    tonijnstukken in water

  • 2 rode uien

    rode uien

  • 450 gram Provençaalse aardappelpartjes

    Provençaalse aardappelpartjes

  • 130 gram zongedroogde tomaten in pot

    zongedroogde tomaten in pot

  • 6 middelgrote eieren

    middelgrote eieren

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

Dit heb je nodig

  • ovenvaste koekenpan


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de paprika uitlekken en snijd in repen. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de uien in halve ringen. Meng in een kom de aardappelpartjes, paprika, tonijn, zongedroogde tomaat en uienringen met de eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verhit de olie op hoog vuur in de ovenvaste koekenpan en schep het eimengsel erin. Bak ca. 15 min. in de oven, waarvan de laatste 2 min. op de grillstand.

  • combinatietipLekker met rucola.

Wat vond je van dit recept?

Aardappeltortilla tomaat en tonijn

Makkelijk eenpansgerecht uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig