Zandkoekjes met room, fruit en noten
Niks leuker dan allemaal lekkere dingen combineren in een spectaculair dessert.
Ingrediënten
4 personen
12
handmade butter shortbread biscuits
200 ml
verse slagroom
4 el
lemon curd
100 ml
limoncello
4
mandarijnen
100 g
gedroogde abrikozen
50 g
ongebrande pecannoten
Dit heb je nodig
glazen coupes
Aan de slag
Verkruimel de koekjes grof en verdeel ze over de glazen. Klop de slagroom stijf en verdeel over de koekkruimels. Roer de lemon curd los met de limoncello en verdeel over de slagroom.
Pel de mandarijnen. Snijd de abrikozen grof. Verdeel de mandarijnpartjes, abrikozen en noten over de glazen.
Zandkoekjes met room, fruit en noten
Niks leuker dan allemaal lekkere dingen combineren in een spectaculair dessert.

nagerecht
4 personen
570 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel de koekjes grof en verdeel ze over de glazen. Klop de slagroom stijf en verdeel over de koekkruimels. Roer de lemon curd los met de limoncello en verdeel over de slagroom.
Pel de mandarijnen. Snijd de abrikozen grof. Verdeel de mandarijnpartjes, abrikozen en noten over de glazen.
algemeen:Eten er kinderen mee? Vervang de limoncello dan door vers mandarijnensap.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)12 handmade butter shortbread biscuits
200 ml verse slagroom
4 el lemon curd
100 ml limoncello
4 mandarijnen
100 g gedroogde abrikozen
50 g ongebrande pecannoten
Dit heb je nodig
glazen coupes