Citroenmascarpone met rood fruit

Met dit heerlijk luchtige toetje in het verschiet wil je bijna het hoofdgerecht overslaan.

335 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de mascarpone met de rasp en yoghurt.

  2. Doe de helft van de frambozen en bessen samen met de lemon curd in de blender en maal 10 sec.

  3. Schep de citroenmascarpone in de schaaltjes en verdeel de roodfruitpuree erover. Roer er doorheen met de satéprikker, zodat er een marmereffect ontstaat. Schep de rest van het fruit erop en serveer direct. Ook lekker met een extra schepje lemon curd erop.

  • variatietipLemon curd is ook lekker bij vanille-ijs of zoet brood, zoals brioche.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Citroenmascarpone met rood fruit

Met dit heerlijk luchtige toetje in het verschiet wil je bijna het hoofdgerecht overslaan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig