Minipita's met minitandooriworstjes

Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.

340 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de wortels in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe met de mais, chilisaus en rozijnen in een kom en meng.

  2. Gril de worstjes op de grillplaat van het gourmetstel in 10 min. gaar en bruin.

  3. Leg ondertussen in elk gourmetpannetje een pitabroodje en bak deze 4 min. Keer halverwege.

  4. Snijd de broodjes tot halverwege open. Vul de pitabroodjes elk met 3 worstjes en wortel-rozijnensalsa.

  • bereidingstipJe kunt de wortel-rozijnensalsa 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Minipita's met minitandooriworstjes

Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig