Tonijnkoekjes - 12+ maanden (Opperdepop)

Koekjes van vette vis zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel goed voor ze.

95 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 15-20 min. gaar. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Laat de tonijn uitlekken en roer samen met het ei en de peterselie los.

  2. Giet de aardappel af en stamp met een pureestamper tot puree, voeg toe aan het tonijnmengsel en meng tot een glad geheel. Vorm 6 balletjes (per 6 porties) van het mengsel en druk wat platter.

  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Laat iets afkoelen.

  • variatietipIn plaats van tonijn kun je de koekjes ook goed met zalm uit blik maken.
  • bewaartipJe kunt de viskoekjes 3 maanden in de vriezer bewaren, verdeel voor het invriezen in porties. Laat voor gebruik ontdooien, verwarm en laat afkoelen tot lichaamstemperatuur. 
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Tonijnkoekjes - 12+ maanden (Opperdepop)

Koekjes van vette vis zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel goed voor ze.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig