Overnight oats met sinaasappelsap
Overnight oats met sinaasappelsap
bewaar
bewaar

Overnight oats met sinaasappelsap

Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.

10 min. bereiden
8 uur wachten
46waarderingen

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.

2

Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.

3

Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan.

algemeenOok lekker om mee te nemen.
bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Overnight oats

Instructievideo - 01:08 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Overnight oats met sinaasappelsap

Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig