Salsa roja
Waaghalzen dippen hun nacho's in deze pittige salsa. Lekker veel smaak!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 200 g cherrytomaten aan de tak
- ½ teen knoflook
- 1 rode ui
- 2 gegrilde rode paprika's in pot
- 2 el rodewijnazijn
- 2 tl tabasco
Advertentie
Bereiden
Snijd de tomaten in kwarten en doe in een kom. Pers de knoflook erboven. Snipper een rode ui. Snijd de paprika in blokjes. Voeg allebei toe aan de tomaat. Breng op smaak met de azijn, tabasco en zout.

Ui snipperen
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 25 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 3 g
-
vet 1 g
waarvan verzadigd 0 g - natrium 100 mg
- vezels 1 g
Pittigheid
Ook te zien in
Salsa roja
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Salsa roja
- 200 g cherrytomaten aan de tak
Snijd de tomaten in kwarten en doe in een kom.
- 1 rode ui
- 2 gegrilde rode paprika's in pot
- 2 el rodewijnazijn
- 2 tl tabasco
Breng op smaak met de azijn, tabasco en zout.